Training: Liefde voor jezelf en voor je werk

voor een beter (werk)leven
vol geluk

Vind jezelf terug en sta daardoor stabieler in je leven. Ontdek hoe je helemaal jezelf kunt zijn, vol zelfvertrouwen, rust, voldoening en liefde voor jezelf. Vind hier de weg naar geluk, zodat je kan genieten van de kleinste momenten in je leven. Op naar een positieve relatie met jezelf, de mensen om je heen en je werk.

Liefde voor jezelf en voor je werk

Klinkt dit bekend?

> Mensen gaan steeds mijn grenzen over
> Ik vraag liever niet om hulp
> Ik kan geen emoties uiten, want dan lijk ik zwak
> Ik ben het niet waard
> Ik mag geen fouten maken
> Succes is niet voor mij weggelegd
> Ik moet perfect zijn
> Ik ben niet slim genoeg
> Ik ben nergens goed in
> Die opdracht is te hoog gegrepen voor mij

Vergroot nu direct je geluk door onze gratis les te volgen. Meld je aan.

Inhoud van de training

Ben je de kritische stem in je hoofd zat? Kosten veel dingen je net teveel energie? Dan mag je nu eens echt voor jezelf kiezen. Op naar meer zelfvertrouwen, zekerheid, positieve energie en een nieuw (werk)leven!

De training bestaat uit 8 modules met een stuk theorie, uitleg en praktische oefeningen. Je vindt ook video’s, audiofragmenten en boekentips in de training.

Module 1: inleiding waar je een vragenlijst invult, die je een persoonlijk adviesrapport oplevert. Zo haal je het maximale uit de training.

Module 2: hier vind je allemaal lessen over mindset en overtuigingen. Je bepaalt hier wie jij wilt zijn en daar werken we naartoe; jouw versie 3.0.

Module 3: hier vind je allemaal lessen voor een optimale (positieve)communicatie met jezelf en de mensen om je heen. Hoe werken je gedachten en hoe kun je op je werk de feedback verbeteren?

Module 4: hier gaan we samen aan de slag om meer zelfliefde te ontwikkelen, naar je intuïtie te luisteren en zelfcompassie toe te passen. Je gaat echt de verbinding met jezelf aan, leert je intuïtie te volgen en te waarderen wie je bent.

Module 5: hier vind je verschillende manieren om jouw ideale (werk)leven te creëren via de Wet van Aantrekking en de andere universele wetten.

Module 6: gaat over je vitaliteit en welzijn, zodat je op alle vlakken van je zijn goed in je energie zit. Een goede balans in je leven is een basis voor (werk)geluk.

Module 7: gaat over je fysieke werkomgeving, je werkgever, je collega’s en de cultuur. Je krijgt handvatten hoe je je werksituatie kunt verbeteren, ontdekt of je wel in de juiste baan zit en wat je kunt doen voor een fijnere werkervaring.

Module 8: gaat over belangrijke levensvragen. Wat mag jij nog meenemen uit deze training? Ik deel een uitgebreide bronnenlijst met je, die ik gebruikte om deze training te vormen.

Liefde voor jezelf en voor je werk

Waarom deze training?

 

In relatief korte tijd leer je jezelf veel beter kennen, krijg je oplossingen en tips voor jouw uitdagingen in het leven en zie je snel mooie resultaten. Zoals meer liefde voor jezelf.

Je volgt de training waar en wanneer het jou uitkomt, eenvoudig online. Je kunt dus ook altijd bij alle informatie.

Zet jouw eerste stap naar meer zelfliefde en gun dit jezelf. Je staat er niet alleen voor, je voelt je gesteund door mij en andere deelnemers. Deze training is opbouwend, optimistisch en vol positieve energie.

Dit is je kans om je leven te transformeren. Ben jij klaar voor groei?

We starten de training met een vragenlijst, zodat je met een persoonlijk advies van start kunt.
In de volgende stappen breng ik je graag dichterbij jezelf, want alles zit al
in jou.
De liefde, het geluk. Je hebt alleen die verbinding met je hart
nodig, die we vaak door allerlei omstandigheden wat verloren zijn.

“Van jezelf houden helpt je om een winnaar te worden in plaats van slachtoffer te zijn.”

– Louise Hay

de training

Liefde voor jezelf en je werk

Je leert belangrijke dingen:

 • In het moment te zijn en te genieten van wat het leven je te bieden heeft
 • Verbinding met jezelf en de wereld om je heen te maken
 • Te ontdekken wat jouw leven zinvol en betekenisvol maakt
Verbinding met jezelf en de wereld om je heen

Ik denk dat jij en ik hetzelfde zijn, want ik was ook waar jij nu bent. En dat zorgt ervoor dat we ons met elkaar kunnen verbinden. In een tijd van drukte en stress nemen we maar weinig de tijd voor echte verbinding, terwijl dat zoveel betekenis geeft aan ons leven. Ik wil je opnieuw leren hoe je wel die verbinding vindt, in eerste instantie met jezelf en dan ook met mensen om je heen. Mensen die bij je passen, die iets moois toevoegen aan je leven.

Meer zelfliefde

Je leert meer van jezelf te houden en ziet daarmee de wereld ook ineens anders. Dit is zo’n mooie investering in jezelf, in jouw geluk, gezondheid en welzijn.

Zij gingen je voor

Ik stel eindelijk grenzen

Voor het eerst durf ik ‘nee’ te zeggen en voor mezelf op te komen. Dat geeft zoveel energie!

Anne

Best confronterend

Ik moest mijn eigen gedachten onder ogen zien, dat vond ik best lastig. Nu ben ik blij dat er nieuwe gedachten bij heb.

Simone

Wat een fijne training!

Zo fijn hoe ik steeds een stukje verder kon gaan in mijn ontdekkingsreis. Met de duidelijke video’s en leuke e-mails tussendoor. Dank je wel!

 Frederique

Ik weet nu wat ik echt wil

Zoveel inzichten. Ik ken nu mijn kernwaarden en mijn missie in het leven. Superwaardevol

Johanneke

Een zachtere kritische stem

Het is rustiger in mijn hoofd en ik ben ook echt aardiger voor mezelf. Dat geeft een veel fijner gevoel. Ik voel me lichter.

 Daniëlle

Letterlijk een blijer mens

Ik ben letterlijk een blijer mens. Ik ben minder streng voor mezelf en gun mezelf meer relaxmomenten.

Carina

Wat levert de training je op?

Wat denk je van:

 • Meer zelfvertrouwen doordat je jezelf ontwikkelt en beter leert kennen
 • Meer zelfliefde, waardoor je beter voor jezelf zorgt
 • Grenzen die je stelt, waardoor je meer rust ervaart in je leven en werk
 • Meer positieve energie in je hele (werk)leven
 • Meer genietmomenten en dankbaarheid, waardoor je lekkerder in je vel zit
 • Sterke handvatten om conflictsituaties aan te kunnen
 • Meer invloed op je leven, zodat je kunt leven op jouw voorwaarden
Liefde voor jezelf en je werk

Je (werk)leven verbeteren

Probeer je continu te voldoen aan de verwachtingen en behoeftes van anderen? Ga je vaak je eigen grenzen over? Kabbelen je dagen voorbij, zonder dat het ergens echt spannend wordt? Je voelt waarschijnlijk regelmatig stress. En ook twijfel en onzekerheid zijn je niet vreemd. Of het nu gaat over je werk, over vriendschappen of je relatie. Is dit het nou?

Het is tijd om meer lichtheid te ervaren in je leven. Om te ontdekken wie jij bent in je 3.0 versie. De sleur te doorbreken en echt voldoening te ervaren. Je leven kloppend maken door jezelf terug te vinden waar je jezelf onderweg kwijtgeraakt bent. In deze training ga je op weg naar de beste versie van jezelf. Je leeft niet meer op de automatische piloot, maar jaagt je diepste dromen en verlangens na. Niets is onmogelijk. Als jij het verlangen hebt, is er een weg. Jouw innerlijk kompas helpt je bij deze transformatie.

Als je altijd hetzelfde doet, zal er niets veranderen. Laat mij je mentor zijn, je inspirator en motivator op deze ontdekkingsreis naar jezelf. Ik help je te ontdekken hoe fantastisch je leven kan zijn. Door je kracht te ontdekken en blokkades op te ruimen. Zodat je vol veerkracht elke situatie aankan.

Jouw investering in jezelf is nu tijdelijk 297 euro incl. BTW

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving
 • Een persoonlijk adviesrapport obv een vragenlijst
 • Een oefenboek vol oefeningen, tips en inspiratie
 • Live sessies waarin je al je vragen kunt stellen
 • Gelijkgestemden in de community
 • De ZelfliefdeGids
 • Video’s met extra uitleg
 • Toegang tot alle podcastafleveringen

Waarom zou je dit bedrag investeren? Omdat je dan ook echt gemotiveerd bent om de tijd en energie in de training te steken en omdat je het simpelweg waard bent.

Liefde voor jezelf en voor je werk
Liefde voor jezelf en voor je werk

Dit ben ik

Ik beschouw mezelf als een avonturier in het leven. Ik daag mezelf uit om mezelf verder te ontdekken. Wie ben ik? Wat is mijn doel? Ik wil vrij zijn en een betekenisvol leven leiden waarin ik mezelf steeds beter leer kennen en waarin ik mezelf blijf ontwikkelen. Ik ben niet in een hokje te plaatsen, voel me vaak een vreemde eend in de bijt en heb een enorme behoefte om anderen mee te nemen op avontuur.

Ik ben er voor mensen die zoekend zijn, die zichzelf opnieuw willen ontdekken. Die vastzitten in gedachtenpatronen, die ze willen doorbreken. Die meer inzicht willen krijgen in hun diepste wensen, verlangens en behoeften.

Want ik stond ook ooit aan het begin van die ontdekkingsreis. En wat is het machtig avontuur! Of kan ik beter magisch zeggen? Ik zie het leven nu zo anders dan zo’n 10 jaar geleden. En dat gun ik jou ook. Dus ga vooral met me mee en ontdek jouw diepste wensen en behoeftes.

Wil jij niet langer voldoen aan de verwachtingen van anderen, jezelf op de eerste plaats zetten en voldoening ervaren in je leven? Dan ben je hier aan het goede adres!

Ik geloof dat zelfkennis en zelfliefde de basis is van alles. Vanuit deze kennis en liefde ga je de verbinding aan met jezelf. Maar waarom is die verbinding met jezelf dan eigenlijk zo belangrijk? Omdat je door verbinding met jezelf enorm veel inzicht krijgt in wie je werkelijk bent. De meeste volwassenen zijn vergeten wie zij werkelijk zijn door alle normen, waarden, verwachtingen en overtuigingen die zij meekregen in de voorgaande jaren van hun leven. Eenmaal volwassen zijn we allemaal behoorlijk geprogrammeerd door de mensen om ons heen, de maatschappij, het systeem of hoe je het ook wilt noemen. Onze diepste behoeften, wensen en verlangens zijn we vaak vergeten of die zijn naar de achtergrond verdrongen. We leven nu in een bijzondere tijd waarin steeds meer mensen willen ontdekken wie zij in de kern zijn. En dat is zo mooi, want als we onszelf heel goed kennen, weten we ook wat we nodig hebben en wat ons voldoening geeft. En dat is de sleutel tot geluk, want je weet dan ineens wat je te doen hebt in je leven en in je werk.

Voor mij is iedereen gelijkwaardig en uniek. Juist onze eigenaardigheden, voorkeuren en verlangens geven ons kleur. Iedereen heeft recht op een mooi leven vol geluk. Ik heb eigenlijk altijd de voorkeur voor de ‘underdog’, omdat deze personen vaak zoveel meer te vertellen hebben dan degenen die vooroplopen. Ze mogen vooral meer gehoord en gezien worden. Want de underdog verdient dezelfde kansen. Wat voorop staat voor mij, is dat mensen echt zijn. Ik ben niet van de glamour, niet van het gemaakte, maar van oprecht en eerlijk. Houd ik dan niet van mooie dingen? Zeker wel! Ik kan echt wel genieten van een mooi kledingstuk, een luxe hotelkamer of een heerlijk gerecht.  Maar het gaat eigenlijk altijd om de ervaring die dat meebrengt.

Liefs, Chantal

meditation center 27
Workshop 2

Schrijf je in voor inspirerende mails

‘We kunnen bergen beklimmen met behulp van zelfliefde.’

– Samira Wiley

‘Ga alleen voor beslissingen die je zelfbeeld, zelfvertrouwen en eigenwaarde ondersteunen of versterken.’

– Oprah

'Succes in het leven, is houden van jezelf, houden van wat je doet en hoe je het doet.'

– Maya Angelou

Onze artikelen

5 Tips voor minder decemberstress

5 Tips voor minder decemberstress

De feestdagen staan weer voor de deur en bijna als vanzelf schieten veel mensen dan in de stress. Want we moeten zoveel. Werk afronden voor de kerst, allerlei borrels en sociale activiteiten op je werk en privé. Alleen de gedachten al geven de nodige onrust. Maar het...