Online training

attorney 1

Een positiever leven

Voel jij je leeg, vermoeid en kun je wel wat positieve energie gebruiken? Volg dan deze online training.
Voor meer geluk, meer energie en een betere gezondheid
attorney 1

 positieve energie realiseren

Je leert hoe je je eigen energie positief beïnvloedt op hele simpele manieren. Daarbij ontdek je de voordelen voor je gezondheid, je functioneren en je geluk.

attorney 2

Hoe werkt energie?

In deze training leer je hoe je emoties en gedachten effect hebben op je energie. En hoe je grip krijgt op je gedachten. Na deze module zit je direct beter in je vel, gegarandeerd!

attorney 3

De Wet van Vibratie

Je ontdekt hoe je mooie dingen aantrekt in je leven via deze universele natuurwet.  Dit verandert voor altijd je kijk op het leven. Gun jezelf deze dosis positiviteit.

Je kunt ook gratis het Voorproefje aanvragen. Dan ontvang je een inleidende les, die al bestaat uit 8 pagina’s. Zo ervaar je direct de eerste inzichten om meer positieve energie te realiseren in je leven.

Zet vandaag de eerste stap naar een lichter leven, met minder vermoeidheid, meer geluk, meer ontspanning. Iedereen verdient een leven vol positieve energie. Gun dit jezelf!

Ontvang het gratis Voorproefje op de training Een Positiever Leven

Vul je naam en mailadres in en je ontvangt binnen een paar minuten het Voorproefje op de training Een Positiever Leven in je mailbox. Veel leesplezier!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam * Vereist

Positieve energie

Misschien voel je je moe of futloos. Zit je soms gewoon jezelf in de weg. Heb je continu een gevoel van stress en drukte. Gewoon totaal geen energie meer. Daardoor ben je prikkelbaar waardoor je soms ook snel boos kunt worden. Het kan ook zijn dat je je machteloos voelt, dat je het gevoel hebt dat je geen grip meer hebt op je leven. Dan kun je ook hoofdpijn, buikpijn of hartkloppingen ervaren. Of je kunt simpelweg niet meer focussen, waardoor werken ook lastig wordt.

Positieve Energie

Stel je eens voor dat je bruist van de positieve energie, dat je lekker in je vel zit en je zelfverzekerd voelt. Het is allemaal makkelijk te bereiken. Ja, makkelijk, want het enige dat jij hoeft te doen, is de stap zetten om deze training aan jezelf te gunnen voor maar € 19,99. Vervolgens krijg je toegang tot de 5 modules vol interessante informatie, effectieve oefeningen en een stroom aan positieve energie. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn, want je krijgt inzichten die voor altijd jouw kijk op de wereld en op je leven veranderen. Dit kunnen we je echt garanderen, dus ontdek dit zelf ook.

We komen niet met allerlei opvallende kortingen, maar bieden je gewoon een eerlijke, lage prijs. Omdat we dit voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk willen maken. Maar het is niet voor iedereen. Je moet namelijk wel de drive hebben om je leven ook echt te willen verbeteren. Leun je liever achterover en wacht je tot het vanzelf wel verandert? Dan is deze training niets voor jou. Heb je wel zin in wat actie? Dan is dit je plek!

We beloven je:

  • Vernieuwende inzichten die zorgen dat je je leven ineens heel anders ziet.
  • Exclusieve toegang tot onze online community waar je gelijkgezinden ontmoet.
  • Korting op volgende trainingen, zodat je jezelf kunt blijven verbeteren.
  • Interessante lessen die je inspireren en je geluk vergroten.
  • Praktische tips en oefeningen om je leven direct positief te beïnvloeden. 
Positieve energie

Van mij voor jou

attorney 1

Ik ben Chantal, aangenaam! In deze training leer je heel veel van wat ik de afgelopen jaren leerde. En wat heeft me dat veel waardevolle inzichten gegeven! En wat heeft het mijn leven mooier gemaakt. Ik had niet durven dromen dat ik zoveel kansen zou krijgen voor mijn bedrijf en mijn privéleven. Ik ervaar een extra dimensie in mijn leven, wat me heel dankbaar maakt. Tijdens mijn jeugd en studie ervaarde ik veel negativiteit.

Ik had vooral mensen om me heen die overal problemen in zagen en altijd uitgingen van het negatieve. Ken je dat? Mensen die altijd naar de nadelen kijken en niet naar de voordelen. Of dat ze niet durven te geloven in kansen.  Dat zorgde ervoor dat ik enorm kon piekeren over wat er allemaal mis kon gaan.  Ik dacht dat het gewoon zo was en dat ik daar niets aan kon veranderen. Dat ik altijd overal maar heel hard voor moest werken. Dat succes niet voor mij weggelegd was. Ik zat ook lang in een relatie die niet goed voor me was. Ook daarvan dacht ik dat het het best haalbare was. En toen kwam er een keerpunt: mijn vader overleed. En dat zette alles in perspectief. Was dit de manier waarop ik oud wilde worden? En als het leven ineens over zou zijn? Was dit het dan? Dat gaf mij een enorme drive om dingen anders te willen doen. Ik beëindigde mijn relatie en vond daarna de liefde van mijn leven, mijn soulmate, met wie ik inmiddels al 12 jaar dolgelukkig ben. Ik startte mijn eigen bedrijf en volgde allerlei trainingen op het gebied van mindset, Wet van Aantrekking, NLP. Zo leerde ik hoe ik energie positief beïnvloed en gaat alles veel meer in een flow.  En dat wil jou ook meegeven. Ga je mee?

★★★★★
“Er ging een wereld voor me open. Ik wist bijvoorbeeld niet hoe belangrijk dankbaarheid is.”
★★★★★
“zo had ik nog nooit naar energie gekeken. Ik moet zeggen dat het mijn leven echt positief veranderd heeft”
★★★★★
“Wow! Zoveel nieuwe dingen geleerd. Ik heb zeker 3 dingen die een vaste plek in mijn leven krijgen.”

Luister alvast een aflevering van onze podcast. Zo krijg je al direct inspiratie om je leven mooier te maken. Er staan al meer dan 130 afleveringen live, dus er zit vast iets tussen wat je interessant vindt. Helemaal gratis, dus doe er je voordeel mee.

Wil je echt verandering in je leven? Dan is de training Positieve Energie dé stap voor jou. Ga van moe en futloos naar positiviteit, zelfliefde en zelfvertrouwen. Je verdient een gelukkig leven.