Experts in Engagement

Wij zijn Experts in Engagement

Engagement staat voor ons voor verbinding. Verbinding met jezelf, de wereld om je heen en de organisatie waar je werkt. Want wij geloven dat je vanuit een sterke verbinding met jezelf de wereld aan kan.

Tegelijk zien we dat heel veel mensen die echte verbinding met zichzelf zijn verloren ergens onderweg in hun leven. En dat dat leidt tot mensen die vooral anderen pleasen, nooit zichzelf op 1 zetten, oververmoeid raken omdat anderen steeds over hun grenzen gaan en heel veel stress ervaren.

Dat moet toch anders kunnen? We volgden zelf trainingen bij mensen als Tony Robbins, Michael Pilarczyk, Mel Robbins en Joe Dispenza om zo te ontdekken hoe je de connectie met jezelf kunt verliezen en vooral hoe je dat weer herstelt. 

We deden en doen nog steeds veel onderzoeken binnen organisaties naar werkgeluk. Wat maakt medewerkers nou echt happy en hoe kan een werkgever daarop inspelen?

We leerden heel veel over Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), de basisbehoeftes van de mens en over het fundament van geluk. We volgden de masterclass van Guido Weijers over geluk met veel wetenschappelijke onderbouwing en luisterden en lazen eindeloos veel podcasts en boeken.

Gaat er bij jou iets kriebelen nu? Check dan vooral onze podcast of een van de trainingen en laat je inspireren!

Onze missie

(Werk)geluk voor iedereen!

Wat een eindeloos interessant onderwerp is die verbinding met jezelf. Chantal heeft in 2021 hypnotherapie gevolgd om zelf af te rekenen met patronen vanuit het verleden. Om zo ook weer veel dichter bij zichzelf te komen en nóg meer te kunnen kiezen voor haar eigen geluk.

Al jarenlang hebben we zelf verschillende principes toegepast in ons leven waardoor we een enorme dosis geluk ervaren. En nu is het moment dat we onze ervaringen willen delen met de wereld om ons heen.

Want we gunnen jou ook dat geluk, dat gevoel dat je goed bent zoals je bent, dat je waardevol bent voor deze wereld. Die optimale connectie met jezelf.

We werken met jou als persoon en als medewerker aan jouw persoonlijke kernwaarden, behoeftes en dromen en via Employer Brander werken we met werkgevers aan de organisatiemissie, werkgeluk en de kernwaarden die daar bestaan. Zo brengen we 2 werelden samen, want we brengen medewerkers en werkgevers op 1 lijn met elkaar. Daar wordt werken leuk van!

Werkgelukmodel 2021
Experts in Engagement

Ontdek onze gratis inspiratie

Vanuit al onze eigen lessen willen we je meenemen in verschillende onderwerpen die allemaal onderdeel zijn van jouw (werk)geluk. Dat hebben we op ons platform onderverdeeld in 4 categorieën:

  1. Geluk & Gezondheid
  2. Lifestyle & Fashion
  3. Hoogsensitiviteit
  4. Werkgeluk

En zo bieden we je handvatten om voor jezelf op te komen, voor jezelf te kiezen en vooral om zelf je eigen ideale leven te creëren. Waar aan jouw behoeftes wordt voldaan in je werk, je werkt vanuit jouw eigen kernwaarden en je iets moois toevoegt aan je leven en de wereld om je heen. Want als jij straalt, geef je dat over aan anderen en maak je de wereld een stukje lichter. En zeg nou zelf, dat kan de wereld best gebruiken, toch?

Ontdek je eigen kracht

We willen je laten ontdekken waar jouw eigen kracht ligt en hoe je die kracht inzet om je leven te leiden zoals het jou gelukkig maakt.

Zie ons als een soort empowerment coaches die je helpen om jouw maximale potentieel te benutten. Die je helpen om lichter in het leven te staan, om meer gemak te ervaren bij alles wat je doet. Voor alle onderwerpen vliegen we regelmatig experts in om je verder te inspireren. Of dat nu op het gebied van mode, lifestyle, hoogsensitiviteit, (werk)geluk of gezondheid is.

Geniet vooral van alle positiviteit die we met je delen. En ontsnap daarmee even uit de dagelijkse ratrace. Gun jezelf de positieve energie en laat je inspireren om het beste uit je leven te halen.

Heel veel plezier op ons platform en laat vooral van je horen als je vragen hebt. Als je dingen mist of als je goede ideeën hebt. We helpen je met alle liefde verder❤️