Experts in Engagement

attorney 1

Ontdek onze trainingen voor een mooier leven

Tijd voor geluk, positiviteit en zekerheid
attorney 1

positieve energie

 Je leert hoe energie werkt en hoe je dat toepast voor een flinke dosis positiviteit in je leven. Na deze masterclass kijk je gegarandeerd anders naar het leven.

attorney 2

kleding op de werkvloer

In deze training krijg je heel veel handvatten om altijd de beste kledingkeuzes te maken, zodat je elke dag straalt op je werk.

attorney 3

Combideal

Om je extra te ondersteunen, zodat jij mooie stappen zet naar meer geluk, bieden we je een combideal aan: deze 2 trainingen samen voor maar € 27,50

Trainingen

Stel je eens voor dat je bruist van de positieve energie, dat je lekker in je vel zit en je zelfverzekerd voelt. Het is allemaal makkelijk te bereiken. Ja, makkelijk, want het enige dat jij hoeft te doen, is de stap zetten om deze trainingen aan jezelf te gunnen voor maar € 27,50. Neem je daarna de trainingen door, dan gaat de rest als vanzelf. Dan ontdek je de mooiste waarheden over leven in deze bijzondere wereld. Ga je met ons op avontuur naar je diepe, innerlijke zelf? We beloven je dat het een waardevolle reis wordt. Een reis die je leert hoe je positiviteit aantrekt, hoe je je geluk vergroot en hoe je zo goed mogelijk voor de dag komt.

Trainingen Experts in Engagement

Van ons

voor jou

attorney 1

Wij zijn Chantal en Merel, aangenaam! Vanuit al onze eigen ervaringen in het leven willen wij anderen inspireren om ook het mooiste en beste te bereiken. Met allebei onze eigen achtergrond en persoonlijke teleurstellingen, verdriet en lessen hebben we sterke stappen kunnen zetten. Die leren we jou ook graag. 

★★★★★
“Mooi om ook te zien hoe de trainers dit zelf hebben ervaren. En te mogen leren van hun lessen.”
★★★★★
“zo had ik nog nooit naar energie gekeken. Ik moet zeggen dat het mijn leven echt positief veranderd heeft”
★★★★★
“een setje kleding klaar hangen, dat me een goed gevoel geeft, helpt me op te starten ‘s ochtends.”