Say hello to your new style!

Heb jij moeite om je op een leuke en makkelijke manier te kleden op de werkvloer en kun je wel wat inspiratie voor kantooroutfits gebruiken? Dit is dé training voor het ontdekken van jouw kledingstyle op de werkvloer! Voor slechts 15 euro!!

Kantooroutfits

Ben jij toe aan een nieuwe style?

In de training krijg je allerlei outfitinspiratie en handvatten om je style om te gooien. Een ander model of een andere kleur, er is zoveel meer mogelijk op de werkvloer. Je krijgt genoeg inspiratie voor de seizoenen, verschillende gelegenheden en ook voor de ‘normale’ kantoor dagen. Sneakers not done? Dat denk je vaak terwijl er genoeg manieren zijn hoe jij de sneaker kan verwelkomen op de werkvloer. Hetzelfde geldt voor een andere broek dan een pantalon en een vervanging voor de klassieke blouse. Stap uit je comfortzone en verbreed & vernieuw je style! Ben jij klaar voor nieuwe kantooroutfits?

merel christina

Over Merel

Fashion, mijn uitlaatklep. Elke dag ben ik volop bezig met mode en het samenstellen van outfits. Niet alleen elke avond zoek ik zorgvuldig mijn setje voor de dag erna uit, maar ook in mijn vrije tijd duik ik het liefst mijn kast in. Welke combinaties kan ik nu maken? Inspiratie doe ik op veel manieren op; van sociale media tot tijdschriften en zelfs uit TV-programma’s. De wereld is eigenlijk een grote catwalk en er valt overal genoeg inspiratie uit te halen.

Ik loop er het liefste elke dag in een goede outfit bij! Maar, ook ik, zie soms door de bomen het bos niet meer. Wat moet ik nu weer aan? Naar kantoor heb je toch andere kleding aan dan een dagje naar het pretpark met familie. Wat doe je aan? Ik wil jou graag inspireren met mijn kijk op fashion en mijn kennis van trends. De opties voor kantoorkleding zijn groter dan we vaak denken, dus ik help je graag op weg! 1 tip die ik je sowieso wil meegeven: stap uit je comfortzone want alleen dan ontdek je nieuwe dingen!

8 modules, wat leer je?

Module 1

Hier ontdek je wat de verbinding is tussen kleding en geluk. Wat is de bijdrage van een goede outfit aan je geluksgevoel?

Module 2

Hier gaat het kleuren. Wat betekenen kleuren eigenlijk en welke kleur past het beste bij jou?

Module 3

Misschien heb jij ook wel een dresscode voor kantooroutfits, maar hoe vorm je die naar eigen smaak? In deze module leer je het!

Module 4

Hier krijg je inspiratie over casual workwear, wat is casual en geschikt voor op de werkvloer?

Module 5

Hier nemen we je mee in verschillende gelegenheden die zich voordoen op kantoor. Wat draag je waarheen?

Module 6

4 seizoenen, 4 garderobes. In deze module leer je hoe jij je per seizoen kantooroutfits kunt kiezen.

Module 7

In deze module duiken we in de accessoires. Welke accessoires maken kantooroutfits compleet?

Module 8

De laatste module is een stappenplan hoe jij in 6 stappen je nieuwe kledingstyle voor kantooroutfits ontdekt!

fashion
kleding op de werkvloer

‘Style is a way to say who you are without heaving to speak’

style

‘Anderen inspireren is wat ik wil’

Mijn passie voor mode deel ik graag met anderen. Mensen inspireren met nieuwe kantooroutfits en nieuwe combinaties is het leukste wat er is! Dagelijks krijg ik ook complimenten over mijn outfits en dat gun ik jou ook! 

Start nu!

Ben jij klaar voor 8 modules vol met inspiratie en de ontdekking naar jouw nieuwe kantooroutfits? Check dan nu de pagina om je direct in te schrijven. Je kan op elk moment starten!

Nu tijdelijk voor de prijs van maar €15,00 inclusief BTW krijg je een schat aan waarde voor kleding op de werkvloer. In deze prijs zitten alle modules inbegrepen en te allen tijden persoonlijke ondersteuning waar nodig! Na de eerste 200 deelnemers gaat deze prijs omhoog.

style

 

Waarom zou je deze training volgen? 

  • Omdat je elke dag een outfit nodig hebt voor werk
  • Omdat je niet meer weet wat je aan moet doen
  • Omdat je je kledingstyle zat bent
  • Omdat je iets nieuws wilt
  • Omdat je uit je comfortzone wilt stappen maar niet weet hoe
  • Omdat je veel kennis en inzichten wilt ontvangen op het gebied van mode
  • Omdat je geluk wilt halen uit je outfits