Echt jezelf zijn

Een training voor jou als HSP, zodat je lekker jezelf kunt zijn op de werkvloer, in welke rol je ook werkt. HSP en werk kan namelijk prima samengaan, ontdek het zelf. Voor maar € 27,50, dus wat houd je tegen?

Hoogsensitief
Hoogsensitief op het werk

Jaren geleden ontdekte ik mijn eigen hoogsensitiviteit en dat van mijn zoon Jurian. Nu, zo’n 10 jaar later, heb ik enorm veel inzichten gekregen door alles wat ik gelezen, geluisterd en gekeken heb.  En vooral door wat ik ervaren heb. En die ervaringen en al mijn kennis wil ik heel graag met je delen. Omdat ik jou toewens dat het ook makkelijker wordt, op de werkvloer en thuis. Dat je gewoon lekker jezelf kunt zijn, met alles wat jij nodig hebt. Dat je je uit durft te spreken als het even niet meer gaat. En dat je begrip creëert bij de mensen om je heen.  Want dat maakt al zo’n verschil. Pak deze kans en ontdek alles over jouw kracht als HSP.

Over Chantal

Positieve energie

Wat je leert

De hele training bestaat uit 5 modules. 

h

Module 1

Hier ontdek je wat voor hoogsensitief persoon je bent. En zie je dat elke HSP anders is. Zo leg je goed uit aan anderen wat het voor jou betekent.

Module 2

Hier gaat het over het stellen van je grenzen en volgen van je intuïtie. En ontdek je jouw ideale baan als HSP.  Met interessante tests en veel tips.

Module 3

In deze module vind je allemaal tips en oefeningen om jouw leven makkelijker te maken. Allemaal dingen die mij dagelijks helpen.

Module 4

Hier gaat het over jouw kracht, hoe je omgaat met dominante collega’s en toch jezelf blijft. En hoe je goed voor jezelf zorgt. 

w

Module 5

In deze module deel ik allerlei boekentips met je en geef ik je extra tips en een waardevolle oefening. Zo zet je de puntjes op de i.

“Alles wat je aandacht geeft, groeit”

Hoogsensitief op het werk

Werk is niet altijd relaxed. Hoe ga je daarmee om?

In de training krijg je allerlei handvatten om je werk toch zo relaxed mogelijk te maken. Vanuit jouw eigen interne rust. Daarmee krijgt stress minder vat op je en zit je lekkerder in je vel.

Hoogsensitief
Hoogsensitief op het werk 3

Je hebt een kracht in jezelf die groter is dan de obstakels die je tegenkomt

Andere ervaringen

“Grappig hoe ik na 49 jaar mezelf toch nog beter leerde kennen via deze training. Het gaf energie en mooie tips waar ik nu weer mee verder kan.” – Sonja

“Dit scheelde me heel veel boeken lezen. Alles is lekker overzichtelijk en precies to the point. Heel erg blij mee.” – Annemarije

Start nu!

Ben jij klaar voor 14 lessen in 5 modules en een heleboel extra’s? Check dan nu de pagina om je direct in te schrijven. Je kan op elk moment starten.

Nu voor de prijs van maar 39,99 inclusief BTW krijg je een schat aan waarde over hoogsensitiviteit (op de werkvloer). Dan hoef je niet alle boeken aan te schaffen, maar krijg je in makkelijke stappen alles aangeboden.

Hoogsensitief op het werk

 

Waarom zou je deze training volgen? 

  • Omdat je stress afneemt en je zelfvertrouwen toeneemt
  • Omdat je ontdekt of je in het juiste werk zit
  • Omdat je krachtiger wordt en sterker in je schoenen gaat staan
  • Omdat het leven je dan niet zo overvalt
  • Omdat je in je eigen tijd en in alle rust alle lessen kunt volgen
  • Omdat je een schat aan waarde qua kennis en inzichten ontvangt
  • Omdat je balans creëert in je (werk)leven