Gratis masterclasses

Ontdek Onze gratis Masterclasses

Verrijk je leven en carrière met onze exclusieve trainingen en masterclasses gericht op (werk)geluk, hoogsensitiviteit en positieve energie. Schrijf je in en transformeer je dagelijkse routine in een bron van vreugde en voldoening.

Versterk Je Vaardigheden met Onze Masterclasses

Ontdek hoe onze trainingen en masterclasses jouw persoonlijke en professionele groei kunnen versnellen. Door deel te nemen, krijg je niet alleen toegang tot exclusieve kennis en technieken, maar verbind je je ook met een netwerk van gelijkgestemden die streven naar een gelukkiger, meer vervuld leven. Mis deze kans niet om je potentieel te maximaliseren!

Ontdek de Sleutels tot Werkgeluk

Je leven mooier maken: De Wet van Aanname

De wet van Aanname (in het Engels The Law of Assumption) zegt dat wat we aannemen als waarheid ook daadwerkelijk waarheid wordt. Dus denk jij slecht over jezelf of je omgeving, dan is dat wat ook werkelijkheid wordt of blijft. Denk je juist positief over jezelf en je...

Lees meer

Overleven met hoogsensiviteit

Hij stond al naast het spoor, klaar om zich voor de trein te werpen. Maar op het laatste moment was er een stem die zei dat dit toch niet de bedoeling was. Zwaar teleurgesteld dat hij dit niet eens kon opbrengen, droop hij af. Wat nu? Dit is het verhaal van Wil, onze...

Lees meer

100% gelukkig zijn, kan dat?

Geluk. Wat is dat? Geluk is vrolijk zijn, ontspanning en dingen doen die je wilt doen zoals je die wilt doen. Geluk is een breed begrip en voor iedereen anders te interpreteren. Voor de ene is geluk een schoon bed of een dak boven het hoofd en voor de ander is geluk...

Lees meer

Verken onze Podcast

Luister en Leer

Duik diep in de wereld van werkgeluk, hoogsensitiviteit en energiemanagement met onze boeiende podcastafleveringen. Elke sessie is ontworpen om je inzichten en technieken te bieden die je helpen om van geluk je lifestyle te maken. Ontdek hoe onze experts en gasten hun kennis delen, ervaringen uitwisselen en praktische tips geven die je direct kunt toepassen. Laat je inspireren en overweeg om je aan te melden voor onze aanvullende trainingen en masterclasses om je leerervaring te verdiepen.

Aankomende Trainingen en Masterclasses

Hoe hoogsensitief zijn je carrière positief beïnvloedt

27 augustus 2024 10:30 – 12:00 uur

Contact Experts in Engagement

Gratis deelname

Meer werkgeluk via positieve energie

24 september 2024 14:00 – 15:30 uur

Hoogsensitief op het werk

Gratis deelname

Gratis masterclasses

REACTIES VAN DEELNEMERS

Zomaar wat reacties uit de laatste masterclasses:

“Het bevestigt voor mij dat ik de juiste stap ga maken naar een nieuwe baan. En nu weet ik hoe ik mijn talent vanaf het begin kan aanspreken 🙂 Dank!”

“Dank voor je verhaal en de tips en trics. Het belangrijkste wat ik meeneem is: Blijf met je kernwaarden dicht bij jezelf en toets of hier ruimte voor is in je werkomgeving.”

“Bedankt Chantal. Hoewel dit digitaal is zorgt het toch voor herkenning en verbinding:)”

“Ik neem mee om te kijken naar mijn talenten en die bewust inzetten en bewuster genieten. Bedankt!”