Een uur lang boeiende feiten en tips 

Masterclass Werkgeluk

 

Laat je inspireren door recente onderzoeken en best practices van anderen die je voor gingen. Ontdek wat werkgeluk jouw organisatie brengt.

Meld je nu aan voor de Gratis Masterclass Werkgeluk

Op maandag 23 januari van 12:00 tot 13:00 uur kun je aansluiten bij de gratis online Masterclass Werkgeluk. Laat je gegevens achter, dan ontvang je een uitnodiging in je mailbox.

Naam(Vereist)

Niet alleen veel inspiratie, maar ook enthousiasme door de bevlogenheid van Chantal.  Ik kreeg er heel veel energie van en nam mooie tips mee.

Linda

HR Manager

Heb je ook het gevoel dat medewerkers in jouw team of organisatie niet optimaal betrokken zijn? Dat ze misschien wat minder gemotiveerd zijn dan je graag zou zien? In veel gevallen ontbreekt het ze gewoon aan werkplezier. En gelukkig is dat op te lossen. In deze gratis masterclass laat ik je zien wat de voordelen zijn van meer werkgeluk. Ik relativeer het begrip ‘geluk’ en maak helder waar het nu eigenlijk echt om draait. We doen zelf veel onderzoek vanuit ons label Employer Brander naar geluk op de werkvloer en horen dus vanuit medewerkers zelf waar zij behoefte aan hebben. Die kennis deel ik graag met je in deze gratis masterclass.

Mijn naam is Chantal

Mijn naam is Chantal

Ik ben de eigenaar van Experts in Engagement/Employer Brander

Mijn doel is om zoveel mogelijk van mijn kennis te delen met anderen. Kennis vanuit onze eigen onderzoeken, wetenschappelijke onderzoeken en eigen ervaringen. Daarmee help ik graag managers en werkgevers verder, zodat het voor iedereen wat makkelijker wordt. Volg me gerust op LinkedIn, zodat je ik kan inspireren met interessante feiten.

Zij gingen je voor:

Challenge Werkgeluk
Challenge Werkgeluk
Challenge Werkgeluk
Challenge Werkgeluk
Challenge Werkgeluk